ОСТАННІ НОВИНИ

В УКУ говоритимуть про проблему інформаційних технологій у середній освіті

|


В Українському Католицькому Університеті говоритимуть про застосування сучасних технологій у процесі підготовки вчителів та навчання учнів середніх шкіл. Як повідомляє відділ інформації та зовнішніх зв’язків УКУ, 8 грудня в УКУ відбудеться конференція «До питання інформаційних технологій у системі середньої освіти в Україні».

Учасники конференції, а це – українські та іноземні фахівці, представники міжнародних агенцій, освітніх організацій, підіб’ють підсумки другого етапу проекту «Побудова освіченого суспільства в Україні. Інноваційні методи використання інформаційних технологій у професійному вдосконаленні вчителів». Уперше широкому колу слухачів представлять нову для України програму навчання інформаційних технологій Тeach-it.net.

Конференцію організовують Український Католицький Університет та Католицький молодіжний освітній центр КАНА з Польщі. У цьому проекті КАНА є співавтором, посередником та реалізатором європейського досвіду програми Тeach-it.net на польських теренах. Проект спонсорують Канадсько-польська фундація розвитку з коштів Міністерства закордонних справ Польщі та Канадське аґентство з міжнародного розвитку (CIDA).

«Teach-IT.net – побудова освіченого суспільства в Україні…» передбачає навчання вчителів і керівників навчальних закладів, як використовувати на уроках інформаційно-комунікаційні технології.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *