ОСТАННІ НОВИНИ

Услід за Садовим в Рясне виїде його команда

|

Наступного тижня керівництво міста ознайомлюватиметься з наболілими проблемами мікрорайону Рясне-2. Сьогодні мер відвідав житловий масив і пообіцяв місцевим активісткам прислати до них на розмову своїх заступників. Мер також не виключив, що навідається на збори особисто.

Провести збори Андрій Садовий домовився о 17 годині наступного вівторка. Для цього міський голова попросив людей підготувати список основних проблем і запевнив, що ознайомлюватися з ними пришле начальника управління інженерного господарства Івана Онисковця, директора «Залізничтеплоенерго» Мирона Тереха, в.о. начальника управління житлово-комунального господарства Марію Желіско, керівника району Богдана Гапала та когось із прокуратури і міліції.

Представника правоохоронних органів мер вирішив запросити на збори після того, як люди поскаржилися на незадовільну роботу дільничного пункту міліції. Те, що місцеві правоохоронці «роблять що хочуть», підтвердив і Богдан Гапало. Він повідомив, що сам неодноразово просив міліціонерів приходити на роботу у формі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *