ОСТАННІ НОВИНИ

Заступник мера житиме в дитячому садочку

|

Реконструкцію дитячого садочку в мікрорайоні Рясне-2 міський голова Львова Андрій Садовий назвав порнографією. Сьогодні він відвідав дошкільний заклад і обурився через те, як робітники відремонтували старі вікна.

«Це порнографія. Завтра сюди Павліва і нехай тут живе», – сказав Андрій Садовий. Після цього мер розпорядився, щоб старі вікна познімали і встановили нові. «На дітях економити не можна», – додав він.

Начальник міського управління капітального будівництва Василь Миськів спробував заперечити керівникові міста і сказав, що робота, яку виконали ремонтувальники, є колосальною. Однак Андрій Садовий не здався: «Я не бачу цієї роботи».

З цього питання мер назначив Василю Миськіву зустріч у власному кабінеті завтра о дев ’ ятій годині ранку. До розмови також пообіцяв запросити свого першого заступника Миколу Одуху і заступника з питань містобудування та землеустрою Андрія Павліва. «Поговоримо окремо без ЗМІ», – наголосив мер.

Нагадаємо, дитячий садочок у Рясному-2 був у віданні «Сільмашу» і не функціонував останніх шість років. У липні цього року місто взяло його в комунальну власність. Зі серпня в садочку ведуть ремонтні роботи, на які з міського бюджету виділено 1 мільйон 800 тисяч гривень.

Як повідомив Василь Мисків, сьогодні освоєно 657 тисяч гривень, за які відремонтовано тепломережу, водопровід, каналізаційну систему та підведено електрику. Замовником робіт є УКБ, а виконавцем – ТзОВ «Еталон».

Це єдиний дитячий садочок у Рясному-2.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *