ОСТАННІ НОВИНИ

ДПА знайшла порушення у збиткових підприємств

|

Працівники ДПА у Львівській області проводять активну роботу щодо контролю за дотриманням податкового законодавства суб’єктами господарювання, які, маючи значний валовий дохід, декларують валові витрати на рівні доходів або збитковість. Передає відділ зв’язків із громадськістю ДПА у Львівській області.

Протягом листопада перевірками охоплено 177 суб’єктів підприємницької діяльності, порушення встановлено на 5 підприємствах, за результатами перевірок донараховано майже 35 тисяч гривень податку на прибуток, які надійшли до бюджету. У листопаді проведено 51 камеральну перевірку, зменшено збитки в сумі 727 тисяч гривень.

Унаслідок проведеного аналізу новостворених платників ПДВ, які мають відкриті рахунки в установах банків інших регіонів, встановлено, що в області зареєстровано 1742 новостворені платники податку на додану вартість, у яких відкрито рахунки в установах банків Львівської області та в інших регіонах. Серед них 86 платників, які мають відкриті рахунки в установах банків інших регіонів і не сплачують податок на додану вартість або сплачують незначні суми ПДВ до 100 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *