ОСТАННІ НОВИНИ

Фінансовий звіт підготовки та проведення 750-річчя Львова подано на сайті святкувань

|

Відтепер усі бажаючі можуть ознайомитися з фінансовим звітом ГО «Дирекція з організації святкувань 750-річчя Львова – ці документи “вивішено” на офіційному сайті www.750.lviv.ua.

Зокрема, відвідувачі можуть скачати три файли про рух фінансів – Фінансовий звіт” (формат xls), “Додаток до пункту Фінансова допомога. Част. 1″(формат pdf) та “Додаток до пункту Фінансова допомога. Част. 2 також форматі pdf). Крім того, у трьох файлах є результати аудиторської перевірки діяльності дирекції.

Нагадаємо, що одразу ж після проведення святкувань чимало фіскальних та правоохоронних структур перевіряли діяльність організаторів святкувань, а депутати міської ради вимагали детального звіту про використання коштів. Керівник дирекції К.Курилишин оприлюднювала звіт перед журналістами.

Однак майже два тижні тому начальник обласної міліції В.Максимов заявив про те, що було виявлено нецільове використання коштів на суму понад 400 тисяч, що заперечували представники дирекції. За матеріалами перевірки міліція порушила кримінальну справу, однак ця постанова була скасована прокуратурою на підставі того, що перевірка була проведена поверхово. Відтак В.Максимов заявив, що передав ці матеріали в МВС і Генпрокуратуру для вивчення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *