ОСТАННІ НОВИНИ

UMC робить подарунки для мешканців західної України

|

Від сьогоднішнього дня оператор мобільного зв’язку UMC для мешканців західної України вводить в дію новорічні пакети UMC “Різдвяний мінімальний” та SIM-SIM “Різдвяний мінімальний”. Про це під сьогоднішньої прес-конференції розповіла директор Західного територіального управління UMC Людмила Ворко .

За її словами, послугою зможуть користуватися мешканці восьми областей західної України: Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Рівненської, Чернівецької, Хмельницької, Закарпатської та Волинської. У нових пакетах абоненти зможуть телефонувати на п’ять номерів UMC Сім’ї, абонентам UMC, SIM-SIM та JEANS по 0 копійок до кінця наступного року. А на інші номери в мережі UMC та на номери інших операторів – по 50 копійок. Підключитися до нових тарифів можна від сьогодні до 31 грудня .

Окрім того, абоненти UMC у восьми вищезгаданих областях отримають від 1тисячі безкоштовних хвилин на дзвінки абонентам UMC, SIM-SIM та JEANS .

“Саме покращення якості зв’язку у західній Україні, збільшення кількості пунктів UMC дало нам можливість створити окрему пропозицію для мешканців західного регіону”, – наголосила Людмила Ворко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *