ОСТАННІ НОВИНИ

«Кому вниз» покаже львів’янам “Ретроспективу"

|

Концерт «Ретроспектива» дасть сьогодні культовий український рок-гурт «Кому вниз». «Ми хитро підішли до цього. Все, що ми граємо, можна вважати свого роду ретроспективою. Адже те, що ми вважаємо новою піснею, нормальна людина уже давно відчуває всередині себе», — так прокоментував програму, яка прозвучить на сьогоднішньому концерті, лідер команди Андрій Середа під час прес-конференції. Він додав, що на концерті львів’яни почують і деякі пісні, які гурт вирішив відновити після того, як не виконував років з п’ятнадцять. За його словами, цей концерт – суттєвий крок до випуску нового альбому «Кому вниз».

«Ми домовилися з організаторами, що виступ записуватимуть, а коли запис можна буде почути – це уже від них залежить, – заявив Андрій Середа. – Щоправда, на мою думку, живий концерт значно відрізняється від студійного запису тим, що під час концерту, коли уже не можеш співати, просто «випльовуєш» звук. А потім, коли це слухаєш і не бачиш «картинки», починаєш помічати усі хиби».

Концерт гурту «Кому вниз» у Львові організував Комітет підприємців Львівщини. Саме він висунув групу на здобуття Національної премії ім. Тараса Шевченка. Наразі гурт уже вийшов у другий тур конкурсу. Квитки на львівський концерт коштують від 20 до 1500 грн., передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *