ОСТАННІ НОВИНИ

UMC допоможе дітям з західноукраїнських притулків отримати подарунки від Св. Миколая

|

Оператор мобільного зв’язку UMC допоможе дітям з притулків та дитячих будинків в західних областях України отримати різдвяні подарунки та подарунки на свято Миколая. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідмила журналістам директор Західного територіального управління UMC Людмила Ворко.

“Кожний новий абонент, який придбає стартовий пакет “Різдвяний мінімальний” від UMC, зможе відправити бзкоштовне SMS- повідомлення на номер 7412, і тоді UMC перерахує одну гривню для придбання новорічних та

різдвяних подарунків дітям з притулків та дитячих будинків в західних областях України”,- наголосила Людмила Ворко. За її словами, ця програма функціонуватиме до 31 грудня.

Як розповів директор БО “Мальтійська служба допомоги” Олексій Побурко, організація вже сім років співпрацює з мобільним оператором UMC , а цьогорічній проект є черговим етапом розвитку акції “Святий Миколай”. ” Ми спробуємо виконати побажання щодо подарунків всіх дітей з притулків восьми західних районів, які обслуговує Західне регональне управління UMC”,- наголосив Олексій Побурко. Окрім того, він розповів, що наразі йшлося про подарунки для дітей зі Стрийського дитячого будинку. “Діти цього дитбудинку вже написали листи до святого Миколая. Це досить скромні побажання і до 19 грудня ми дамо дітям омріяні подарунки”, – зауважив він. Щодо допомоги дітям з притулків та дитбудинків, які розташовані в інших областях, то, за словами Олексія Побурко, наразі відбуваються відповідні переговори з “Мальтійською службою допомоги” тих областей.

Як підкреслила Людмила Ворко, SMS на кошти для подарунків повністю безкоштовні. ” SMS- повідомлення надсилатимуться виключно з бажання користувача нового стартового пакету “Різдвяний мінімальний”, – сказала вона.

На сьогодні в західних областях України є 139 дитячих будинків та притулків, в яких мешкає 19 тисяч дітей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *