ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Матківа будують нову автодорогу

|

30 листопада з ініціативи асоціації „Будівельні підприємства Львівщини” та комісії з питань промисловості, будівельної індустрії, комунікацій та енергоефективності Львівської облради у Турківському районі відбулась нарада з приводу реконструкції дороги поблизу села Матків. Про це передає прес-служба асоціації.

Як повідомив віце-президент асоціації „Будівельні підприємства Львівщини Володимир Креховецький, рішення про будівництво нової дороги прийнято, у зв’язку з тим, що конфігурація попередньої не відповідала сучасним вимогам і справді була небезпечною, що і привело до трагедії. “На сьогодні заплановані на цей час роботи – виконані. А це 75% від загального обсягу. Тобто вже зроблено основну дорогу, покрито її нижнім шаром асфальту. А навесні, згідно з проектом, робота буде завершена. Важливо те, що цього року на небезпечному відрізку уже встановили бар’єрне огородження, що попередить можливі повторення трагедії” – зазначив він.

Фінансує роботи Служба автомобільних доріг у Львівській області, яка є замовником. Володимир Креховецький запевнив, що ця організація сумлінно виконує усі свої зобов’язання, коштів виділено достатньо. Однак через те, що попереднє керівництво Служби протермінувало проведення тендера, який було преведено лише у серпні 2006 р., а відповідно будівельники змушені були працювати восени в несприятливих погодних умовах і замість квітня місяця роботи розпочато у вересні.

Другого грудня минає рік, як через дорожню аварію тут загинуло 9 пасажирів автобуса. Водій рейсового автобуса не впорався із керуванням на засніженій дорозі, і ЛАЗ впав у річку з моста висотою близько 10 метрів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *