ОСТАННІ НОВИНИ

Рух на Зеленій уже відновлено

|

Перекриття вуличного руху на Зеленій, до якого вдалися сьогодні зранку працівники Львівського меблевого комбінату, було припинено близько третьої години пополудні, повідомляє прес-служба обласного осередку ГП «Пора».

Припинили перекривати рух після того, як депутати обласної ради Богдан Кук («Пора») та Петро Колодій (ВО «Свобода») втрутилися і заявили, що комісія облради, яка займається питанням гуртожитку меблевого комбінату, збереться уже найближчого понеділка.

На засідання запрошено як представників мешканців гуртожитку, так і голову Сихівської районної адміністрації, начальника паспортного столу, працівників економічного відділу УБОЗу, який, власне, і не дає відповіді на звернення людей уже понад місяць (замість десяти обіцяних днів). Ця комісія працює вже кілька місяців, але звернення до органів правосуддя не мають успіху.

Конфлікт виник через спробу виселення з гуртожитку меблевого комбінату людей, які близько 20 років прожили в ньому, працюючи на комбінаті. У людей немає іншого місця проживання. Крім того, у сімей, які мають дітей, є ще й проблема з тим, що дітей не хочуть реєструвати за адресою проживання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *