ОСТАННІ НОВИНИ

Комуністи повинні вийти з коаліції – Мандюк

|

Голова міжфракційного об’єднання „Нашої України” у Львівській обласній раді Олег Мандюк вважає, що комуністи повинні вийти не лише з коаліції, а й з української політики. Про це він заявив у коментарі сайту НСНУ. «Якщо комуністи покинуть коаліцію, як наслідок має бути створено нову більшість у парламенті і сформовано новий уряд. Якщо ж не буде нової більшості, то парламент автоматично повинен бути розпущений», – зазначив він.

Водночас пан Мандюк висловив переконання, що Партія регіонів докладе всіх зусиль, аби втримати комуністів у лоні коаліції: «Я переконаний, що регіонали домовлятимуться і йтимуть на будь-які компроміси, щоб не допустити виходу комуністів з коаліції, а відтак і її розпуску».

Нагадаємо, що фракція комуністів може вийти з антикризової коаліції у зв`язку з ухваленням закону про Голодомор. Про це повідомив депутат від КПУ Олександр Голуб. За його словами, на майбутньому пленумі ЦК КПУ 9 грудня можуть поставити питання про “зміну конфігурації коаліції”, а також про зняття Олександра Мороза з посади спікера.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *