ОСТАННІ НОВИНИ

За цей місяць за субсидіями звернулося 780 львівських сімей

|

За останній період кількість львівських сімей, які звернулися з проханням надати субсидії на відшкодування оплати житлово-комунальних послуг, збільшилася у чотири рази. Лише за цей місяць 780 сімей написали заяви на отримання субсидій. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції розповіла журналістам начальник управління праці та соціального захисту населення Наталія Федорович.

З її слів, за станом на перше листопада вперше субсидії отримало 247 осіб, відповідно, повторно субсидії надали для 6 тисяч 187 львівських сімей. «Враховуючи те, що з 24 листопада тарифи з оплати за теплопостачання та гарячу воду зросли, ми очікуємо ще більше звернень щодо надання субсидій», – підкреслила Наталія Федорович.

Окрім того, начальник управління праці та соціального захисту населення запевнила журналістів, що коштів на субсидії цілком вистачить. Для прикладу, заступник начальника відділу праці та соціального захисту населення Личаківської районної адміністрації Марія Мазяр розповіла, що з 900 тисяч гривень, які передбачено на субсидії у Личаківському районі, використали 560 тисяч гривень. «Нам ще додали 200 тисяч гривень, і цього цілком вистачає для надання субсидій», – підкреслила Марія Мазяр.

Для того, аби якомога більше мешканців змогли отримати субсидії, пункти прийому документів розширили свій графік роботи. Тепер кожного понеділка і четверга вони працюватимуть до 19.00 години. «Так буде значно зручніше для людей, які працюють на роботі подавати документи», – підкреслила Наталія Федорович.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *