ОСТАННІ НОВИНИ

У Дрогобичі відкрили Карпатський секретаріат Нацради з питань телебачення та радіомовлення

|

Сьогодні у дрогобицькій Ратуші відбулася презентація регіонального Карпатського секретаріату Національної ради з питань телебачення та радіомовлення. У відкритті секретаріату взяли участь голова Нацради Віталій Шевченко, його заступник Ігор Курус, керівник апарату Нацради Сергій Крушановський, уповноважені особи Нацради у Львівській, Івано-Франківській та Закарпатській областях, керівники району та міста і представники ЗМІ.

Віталій Шевченко наголосив, що відкриття секретаріату у Дрогобичі пов’язано з тими змінами, які зараз відбуваються як у самій Нацраді, так і в медіапросторі України. Представництво в Дрогобичі – це друге з дев’яти таких регіональних представництв, які планується відкрити. У регіональних представництвах працюватиме 93 особи.

«Відкриваючи секретаріати, ми прагнемо більш результативно виконувати основні наші цілі – задоволення інформаційних потреб українців та захист прав журналістів», – пояснив В.Шевченко.

За його словами, Карпатський секретаріат відкрили саме у Дрогобичі, бо місто географічно розміщене всередині карпатського регіону. Тут є всі необхідні умови для нормальної роботи секретаріату, а також це допоможе відродити давню славу міста, як об’єднувача всіх прилеглих українських територій. Керівником Карпатського секретаріату призначено Оксану Печерицю, передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *