ОСТАННІ НОВИНИ

Лозинського відправили у Сихівський район

|

Колективу Сихівської районної адміністрації сьогодні представили нового керівника. Ним став Іван Лозинський, який дотепер працював головою Галицької районної адміністрації. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відповідно, колектив Галицької районної адміністрації сьогодні також знайомився зі своїм новим начальником. Район очолила Ірина Маруняк, яка до цього часу працювала в. о. керівника Сихівської райадміністрації. Представлення пані Маруняк відбувалося у сесійній залі Львівської міської ради за участі міського голови Андрія Садового.

«Іван Лозинський досить добре зарекомендував себе в Галицькому районі, тому ми вирішили довірити йому керівництво Сихівським районом, який майже у два з половиною рази більший від Галицького. Щодо пані Ірини Маруняк, то вона має великий досвід роботи в місті на різних посадах, добре вона працювала і в Сихівській адміністрації, тепер доручили їй працювати і наводити лад у центральній частині міста», – сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *