ОСТАННІ НОВИНИ

Дебати по справі Романишина перенесено на 6 грудня

|

Сьогодні у Галицькому суді Львова завершилось судове слідство по справі екс-начальника Львівського СІЗО Василя Романишина. Як повідомила «Львівський портал» адвокат потерпілих у цій справі Наталія Крісман, під час наступного засідання, яке заплановане 6 грудня о 9.30 відбудуться дебати між сторонами судового процесу.

Сьогодні суд ознайомився з матеріалами справи колишнього керівника СІЗО, яких назбиралось аж три томи. Наступним кроком після дебатів має стати винесення вироку.

«З боку Василя Романишина прозвучали на адресу слідства звинувачення. Замість того, аби визнати та покаятись у скоєному, пан Романишин намагається вибілитись, обливши брудом усіх, хто виступає не на його стороні. Він не усвідомлює того, що він зробив», – зазначила пані Крісман.

Нагадаємо, що Галицький районний суд міста Львова розглядає кримінальну справу колишнього начальника СІЗО Василя Романишина, якому інкримінують зловживання владою (ст.364 ККУ ч.3), службове підроблення та службову недбалість (ст.366, ст.367 ККУ).

Свого часу близько 60 працівників СІЗО поставили свої підписи під зверненням про те, що Василь Романишин неодноразово бив їх та ув’язнених, принижуючи нецензурним висловлюванням. Дев’ять з непокірливих тоді розпочали голодування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *