ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий вимагає від Максимова назвати прізвища чиновників, які тиснуть на міліцію

|

Міський голова Львова Андрій Садовий вимагає від начальника УМВСУ у Львівській області Віталія Максимова назвати прізвища посадовців Львівської міської ради, які тиснуть на керівництво обласної та міської міліції, повідомляє відділ громадських зв’язків міської ради.

«Максимов має назвати прізвища. Якщо слова керівника міліції виявляться пустопорожньою заявою, то такі речі є неприпустимими. Будуть прізвища – будемо розбиратись», – цитує відділ слова А. Садового.

Водночас міський голова вкотре заявив, що додаткові бюджетні кошти на святкування не залучали: «Був ряд заходів, які щороку фінансуються містом, такі, як, наприклад, театральний фестиваль «Золотий лев». Кошти на них закладали ще в 2005 році. Жодних інших коштів з бюджету не брали. Я давав таку обіцянку, і я її дотримав. Весь фінансовий тягар взяли на себе спонсори. Якщо ж є якісь факти зловживань зі спонсорськими грішми, то мені це буде не менш цікаво. Як, зрештою, і спонсорам».

Нагадаємо, сьогодні начальник УМВСУ у Львівській області Віталій Максимов заявив, що чиновники з Львівської міської ради «тиснуть» на міліцію у зв’язку з розслідуванням справи використання коштів на 750-річчя Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *