ОСТАННІ НОВИНИ

У ЛОДА відбудеться Міжнародний семінар щодо знакування туристичних шляхів в Україні

|

Міжнародний науково-практичний семінар „Знакування туристичних шляхів в Україні” відбудеться в ЛОДА 23 листопада. Як повідомляє прес-служба ЛОДА, під час семінару говоритимуть про стан і перспективи розвитку національної системи знакування шляхів активних видів туризму, методичні підходи до створення концепції національної мережі туристичних шляхів, ознайомлення з досвідом європейських країн у цій сфері.

На семінарі планують також обговорити проект національного стандарту України “Знакування туристичних шляхів”, ознайомитися з напрацюваннями з розроблення і знакування мережі туристичних шляхів в Українських Карпатах та інших регіонах України. А також оглянути ознаковані туристичні шляхи у Дрогобицькому, Старосамбірському та Турківському районах Львівської області.

У семінарі візьмуть участь представники Державної служби туризму та курортів, місцевих органів влади, Держспоживстандарту України, навчальних закладів, громадських організацій і туристичних фірм, зокрема із закордону, фахівці у сфері активного туризму.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *