ОСТАННІ НОВИНИ

Звільнення Максимова хочуть його попередники?

|

Зміну керівництва обласної міліції лобіюють «деякі політики та деякі колишні керівники міліції», повідомив сьогодні під час прес-конференції начальник УМВСУ у Львівській області Віталій Максимов. «Деякі колишні керівники міліції об’єдналися з деякими політиками, завезли грошей і лобіюють зміну керівництва», – сказав він.

За словами В. Максимова, він не боїться відставки, так само як не боїться звітувати перед депутатами обласної ради. «Я прозвітую, мені є що сказати – я не ляжу на лікарняне», – підкреслив начальник обласного управління міліції.

Коментуючи заяви політиків і депутатів усіх рівнів з приводу останніх резонансних злочинів, В. Максимов зазначив, що «такої кількості бруду на нього зокрема і на львівську міліцію загалом не виливали за всі 20 років його служби в органах внутрішніх справ». Деякі звинувачення він назвав абсурдними, зокрема про те, що він не проводить профілактики замовних вбивств. «Хай мені скажуть, як це проводити. Може, якусь дисертацію напишемо. Ми всі нормальні люди і розуміємо, що профілактика замовних убивств – це нонсенс. Треба причини їх виявляти, справжні причини», – сказав В. Максимов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *