ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий вважає, що вивозити „Карпати“ зі Львова – це нонсенс

|

Відділ громадських зв’язків міської ради оприлюднив заяву міського голови щодо ініціативи власника ФК “Карпати” Петра Димінського будувати у Львові новий стадіон.

А.Садовий вітає таке рішення. “Рішення власника ФК «Карпати» будувати у Львові новий стадіон на базі «Прогресу» я вітаю. Чим більше спортивних споруд матиме місто, тим краще. Сподіваюсь ФК «Львів» також зголоситься відремонтувати один з львівських стадіонів. Такі ініціативи з їх сторони вже були. Ще один стадіон ми будемо будувати до ЄВРО-2012” – заявив міський голова.

Водночас він назвав нонсенсом заяви Димівнського про те, що “карпати” не гратимуть у Львові на час ремонту “Прогресу”.

Що стосується намірів керівництва ФК «Карпати» вивезти команду зі Львова на момент будівництва – то це нонсенс. «Карпати» мають усі можливості грати на «Україні». Зрештою можуть за 1 гривню в рік взяти цей стадіон в оренду до 2012 року з подальшою пролонгацією договору. А вивозити команду, яка все своє життя грала у Львові, не можна. «Карпати» були створені львів’янами і команда не може ставати заручником чиїхось тимчасових примх і шантажу” – сказав міський голова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *