ОСТАННІ НОВИНИ

Сеник вважає, що почався бандитський наступ на місцевий бізнес

|

Анонсована зустріч голови обласної ради Мирослава Сеника з представниками підприємницьких об’єднань пройшли за зачиненими дверима, передає прес-служба обласної ради. Під час зустрічі чільник обласної ради хотів почути думку проте, які рішення мають бути ухвалені під час позачергової сесії облради. Як уже повідомлялося, під час цієї сесії депутати мають намір розглянути єдине питання “Про криміногенну ситуацію на Львівщині”.

“Ми не маємо готових рецептів, які могли б зарадити ситуації, що склалася, – сказав Мирослав Сеник. – Тому я хотів зустрітися з людьми, які очолюють громадські об’єднання підприємців, аби відбувся взаємний обмін думками. Ми мусимо запропонувати суспільству дієві рішення. Адже найбільша небезпека полягає в тому, що розпочався бандитський наступ на місцевий бізнес. Що спричинило нову хвилю замахів? Можливо, слід відстежити долю тих бізнесів, які внаслідок бандитських терактів проти їх власників, вже перейшли до інших рук. Який капітал ними опанував?

Як зазначив Мирослав Сеник, знищення місцевого бізнесу призведе до того, що Львівщина втратить політичну вагу, передає прес-служба облради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *