ОСТАННІ НОВИНИ

У Російському культурному центрі побили вікна

|

Акт вандалізму щодо Російського культурного центру в Львові невідомі вчинили вчора, 16 листопада. За інформацією прес-служби РКЦ, невідомі каменями вщент розбили два вікна у залі для глядачів Це вже четвертий з початку року інцидент біля будівлі РКЦ.

«У травні зловмисники облили червоною фарбою фасад будівлі на Короленка і знову ж таки побили вікна. Про ту подію ми повідомили Личаківській райвідділ міліції, міську прокуратуру, СБУ, а також Генеральне консульство Росії в Львові», – повідомив Олександр Катачин.

«Характерно, що відверто ворожа акція, спрямований проти Російського центру, відбулася саме сьогодні, в Міжнародний день толерантності. Ймовірно, для галицького п’ємонта стало недоброю традицією відзначати цей день екстремістськими витівками: рівно рік тому цього ж дня аналогічним чином було побито вікна великого залу і вітрини РКЦ.

На жаль, у жодному випадку винні так і не були знайдені і покарані. А неодноразові звернення керівництва Російського товариства ім.О.Пушкіна до місцевих властей допомогти у ремонтні будівлі Культурного центру так і залишаються без відповіді», – зазначив прес-секретар РКЦ Олександр Катачин. Повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *