ОСТАННІ НОВИНИ

Стецьківа шокувала підступність однопартійців

|

Радник Президента з політичних питань, заступник голови партії «Реформи і порядок» Тарас Стецьків заявляє, що йому нічого невідомо про рішення секретаріату ПРП вивести його зі складу партії. Про це він сказав у коментарі для «proUA»

«Ні на яке засідання мене не запрошували», – сказав Стецьків, зазначивши при цьому, що він як заступник голови партії повинен бути присутнім на засіданні Секретаріату.

«Я заступник голови партії, член секретаріату партії – мені ніхто не те що не говорив про засідання секретаріату, мене навіть не інформували, що таке питання може розглядатися», – сказав Стецьків. При цьому він не виключив, „що певна група товаришів, які керують партією, могла таке питання розглядати».

«Я собі не уявляю, як це партія так зробила? Вона що, боїться розглядати це в моїй присутності, якщо вона так зробила?», – додав він.

Стосовно формулювання причини виключення Стецьків зазначив, що «авторитету як такого нема – чому шкоду тоді завдавати?». «Де авторитети для партії, яку керівництво по суті загнало в яму?», – додав він.

Нагадуємо, сьогодні прес-служба ПРП повідомила, що 6 листопада на засіданні секретаріату партії було ухвалено рішення про виключення Стецьківа з ПРП «у зв’язку з тим, що він своїми діями завдавав шкоди авторитету партії”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *