ОСТАННІ НОВИНИ

Судове засідання у справі «Калинюк проти Лясковської» пікетують

|

Сьогоднішнє судове засідання за позовом першого секретаря Львівського обласного комітету Комуністичної партії України Олександра Калинюка до депутата Львівської міської ради Віри Лясковської та до Львівської обласної ради розпочалося із затримкою на 40 хв через неявку позивача.

Як повідомила Віра Лясковська, він вже не вперше не з’являється на судові засідання, таким чином він знущається і маніпулює людьми, які приходять на судові засідання. За словами Лясковської, на судовому засіданні Калинюк – позивач, адвокат і свідок. УНП буде вимагати, щоб все ж таки засідання сьогодні відбулося, і мають бути юридичні підстави, щоб притягнути Калинюка до відповідальності, за те, що він не з’являється вчасно на судові слухання.

Близько години біля Галицького районного суду, де проходить слухання, близько 40 представників УНП та «Свободи» пікетують приміщення суду. Пікетувальники тримають в руках партійну символіку і вигукують «Геть комуну зі Львова!».

Підтримати відповідачку прийшли голова фракції УНП у Львівській міській раді Юрій Кужелюк та голова фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді Василь Павлюк, передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *