ОСТАННІ НОВИНИ

Звіту Максимова депутати облради не почують?

|

Наступного пленарного засідання Львівської обласної ради депутати не почують звіту начальника управління МВСУ у Львівській області Віталія Максимова щодо стану розкриття резонансних злочинів на території Львівської області. Натомість про перебіг розкриття злочинів вони зможуть запитати у прокурора Львівської області Анатолія Прижка.

За словами голови облради Мирослава Сеника, начальник обласної міліції Віталій Максимов під час їхньої зустрічі повідомив про зміни в законодавстві, які позбавляють можливості обласну раду слухати його звіт.

Натомість члени президії запропонували заслухати звіт прокурора області, який зможе докладніше розповісти про перебіг розслідування гучних справ.

До вівторка комісія з питань законності, дотримання прав людини та військових проблем, яку очолює Пилип Пилипенко, має ознайомитися з усіма змінами у законодавстві та подати остаточне формулювання питання порядку денного й повідомити про те, хто все ж таки звітуватиме перед депутатами. Члени президії не виключають можливості звіту обох керівників силових структур.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *