ОСТАННІ НОВИНИ

Україна повертається в минуле – ЛМО НСНУ

|

Львівська міська організація партії «Наша Україна» вважає, що наша країна повертається в минуле. «На головні посади у державі претендують ті, хто ще вчора ховався від правосуддя», – застерігають львівські нашоукраїнці.

«На рівні держави повертаються злочинці, на рівні регіону – із забуття повертаються відомі обличчя.

Як грім серед ясного неба пролунала інформація про те, що один з «героїв» суду на виборах у Мукачевому, суддя Сихівського районного суду міста Львова Лєсной претендує на посаду голови Адміністративного суду Львівщини. Його рішення про скасування перемоги демократичних сил на виборах у Мукачевому опротестували суди вищих інстанцій, як і багато його судових ухвал стосовно львівських підприємців.

Львівська міська організація партії «Народний союз Наша Україна» стурбована цим імовірним призначенням, оскільки вважаємо, що ця особа не має жодного морального права очолювати Адміністративний суд. Суддя Лєсной скомпрометував себе в очах громадськості, отже, не має права претендувати на будь-яку вищу посаду, а навпаки, повинен бути звільнений з теперішнього місця праці.

Львівська міська організація партії «Наша Україна» вважає недопустимим порушувати принципи, задекларовані на Майдані сотнями тисяч українців. Закликаємо ініціаторів такого призначення задуматись, адже відновлюються ті засади, проти яких піднявся народ. Схаменіться, поки не пізно», – ідеться у заяві ЛМО НСНУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *