ОСТАННІ НОВИНИ

ФДМУ оголосив конкурс на приватизацію НДІ РЕМА

|

Фонд держмайна України оголосив конкурс на приватизацію ВАТ „Науково-дослідний інститут радіоелектронної медичної апаратури” (НДІ РЕМА). Інформаційне повідомлення про проведення конкурсу з продажу пакета акцій НДІ РЕМА опубліковано 8 листопада в офіційному виданні ФДМУ „Відомості приватизації”.

Регіональне відділення Фонду державного майна України у Львівській області пропонує до продажу пакет акцій ВАТ „НДІ РЕМА” у кількості 5 191 164 шт., що становить 98,54% від статутного фонду ВАТ. Початкова вартість пакету акцій — 1,297 млн. грн.

Згідно з умовами конкурсу, покупець пакету акцій має забезпечити збереження основних видів економічної діяльності підприємства, погашення протягом трьох місяців від дати підписання договору купівлі-продажу простроченої кредиторської заборгованості підприємства, забезпечити фінансування на проведення науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт з розробки нової медичної техніки, поповнення обігових коштів, протягом 5 років у розмірі 4 млн. грн., по 800 тис. грн. щорічно; забезпечення протягом одного місяця з дати укладення договору купівлі-продажу пакета акцій ВАТ погашення заборгованості із заробітної плати та соціальних виплат.

Конкурс з продажу пакету акцій ВАТ „Науково-дослідний інститут радіоелектронної медичної апаратури” проведуть через 50 календарних днів після публікації.

Статутний фонд НДІ РЕМА становить 1,316 млн. грн. За 9 місяців 2006 року завод виготовив запчастини до медичної техніки на 3,8 тис. грн.; розробив держстандарти на 25,9 тис. грн.

Кількість робочих місць станом на 1 жовтня цього року становить 25 чол.

ВАТ „НДІ РЕМА” має земельну ділянку площею 2 802,75 м кв. у спільному користуванні в межах узгодженого розподілу з ВАТ „Львівський завод радіоелектронної медичної апаратури”.

Станом на 1 жовтня 2006 року кредиторська заборгованість ВАТ становить 356,2 тис. грн.

Як повідомляло агентство, Фонд держмайна мав намір приватизувати Науково-дослідний інститут радіоелектронної медапаратури у 2006 році. ФДМУ сподівається, що приватизація НДІ РЕМА пришвидшить приватизацію Львівського заводу РЕМА. Передає «Вголос».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *