ОСТАННІ НОВИНИ

Українець хотів ввезти «незаконні» дитячі вироби вартістю понад 250 тисяч гривень

|

Українець намагався ввезти в Україну через Рава-Руську митницю «незаконні» вироби дитячого асортименту вартістю понад 252 тисячі гривень. Як повідомляє державна митна служба України, порушник пред’явив документи з неправдивими даними щодо фірми-відправника та вартості товару.

Згідно з поданими до митного оформлення товаросупровідними документами вартість товару, що ввозився з Польщі на адресу київської приватної фірми, становила майже сім тисяч доларів США. Однак на письмовий запит українських митників від митних органів Польщі було отримано копії товаросупровідних документів, згідно з якими вартість зазначеного товару майже в сім раз перевищувала заявлену, а це – 50 тисяч доларів США. Відповідно ж до висновків Львівської торгово-промислової палати попередня вартість затриманого становить понад 250 тисяч гривень.

Зазначимо, що українець намагався ввезти в Україну 1 тисячу 73 комплекти постільної білизни для немовлят, 40 люльок з плетеної лози, 31 дерев’яну колиску, 6 дитячих візочків, простирадла, конверти для новонароджених та інше.

Наразі товар затримано та складено протокол про порушення митних правил.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *