ОСТАННІ НОВИНИ

Міська влада хоче збільшити число приватних жеків

|

Міська влада вже давно виношує ідею щодо створення у Львові якомога більшої кількості приватних жеків. З цієї метою з нового року буде оголошено навіть відповідний конкурс. Про це 7 листопада повідомив начальник управління житлово-комунального господарства Львівської міської ради Іван Квик.

«Це питання порушувалося, але з певних причин не пішло», – таким «історичним» поясненням обмежився І.Квик і додав, що «зараз над цим питанням працюють, і з нового року буде оголошено конкурс: хто зможе найкраще надати такі послуги».

На думку міського чиновника, в кожному районі Львова має бути, принаймні, по два приватні жеки. «Ми хочемо, щоб в місті було прибрано, в під’їздах – світло, працювали ліфти, вивезено сміття. Зрештою має бути гідна альтернатива, позаяк приватні жеки, з якими місто уклало договір, мусять продемонструвати, що вони кращі за державні», – зазначив посадовець.

Він також підкреслив, що «зі створенням приватних жеки будинки не передаватимуть в їхню власність, вони залишаються у міста».

Зараз у Львові функціонує один приватний жек – ТЗОВ «Стимул-Сихів», передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *