ОСТАННІ НОВИНИ

Проведуть тендер на закупівлю схем для теплозабезпечення кечівських будинків

|

Управління інженерного господарства Львівської міської ради оголосило тендер на закупівлю обладнання для реконструкції схем теплозабезпечення житлових будинків на вулицях Джерельній, Сорочинській, Стрийській, влаштування ЦТП на вул. Єфремова та ліквідації котельні і влаштування ЦТП на вул. Природній, передає відділ громадських зв’язків міської ради. Розкриття тендерних пропозицій відбудеться 27.11.2006 р.

За інформацією управління інженерного господарства, субвенція в розмірі п’яти мільйонів гривень на передачу в комунальну власність будинків міноборони надійшла на рахунок Львівської міської ради 11.10.2006 р. Зважаючи на те, що опалювальний сезон розпочався 18.10.2006 р., реконструювати теплові об’єкти в запланованих обсягах неможливо. Тому управління інженерного господарства вирішило закупити необхідні матеріали й обладнання для реконструкції об’єктів у 2007 р., а також профінансувати й укласти договори на виконання проектних робіт у 2006 р. та на виконання робіт, які можна проводити під час опалювального сезону.

Завдяки субвенції в розмірі 5 млн. грн. із Державного бюджету цього року передбачено передати в комунальну власність житловий фонд та інженерні об’єкти КЕВ м. Львова.

Управління інженерного господарства, за погодженням із військовими, визначило об’єкти, що підлягають першочерговій передачі та оголосило тендер на закупівлю робіт і послуг для реконструкції інженерних об’єктів.

Враховуючи складну ситуацію з підготовкою військовими окремих об’єктів теплозабезпечення, управління інженерного господарства запропонувало до початку опалювального сезону 2006 – 2007 рр. провести реконструкцію найменш надійних теплових об’єктів КЕВ завдяки субвенції в сумі 5 млн. грн.

Уже укладено чотири договори на виготовлення проектно-кошторисної документації. Ще три договори на виконання будівельно-монтажних робіт буде укладено невдовзі (реконтрукція схем теплозабезпечення ж/б на вулицях Джерельній, Сорочинській, Стрийській; на вулиці Природній, окрім реконструкції схем, – влаштування центрального теплового пункту та ліквідація котельні).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *