ОСТАННІ НОВИНИ

До кінця року на Львівщині газифікують ще 50 населених пунктів

|

Учора в с елі Стрепінь Сокальського району відбулося урочисте відкриття газопроводу . Про це повідомляє офіційний сайт ЛОДА. До кінця року планується провести газопровід ще в два села Сокальського району. Загалом же по області, як повідомив керівник апарату Львівської облдержадміністрації Олександр Ганущин, планується газифікувати ще 50 населених пунктів до кінця року.

За словами голови Сокальської райдержадміністрації Олексія Кінаха, 42% на-селених пунктів району вже газифіковано. Стрепінь – четверте село в Сокальсь-кому районі, яке було газифіковане цього року. Газопровід у цьому селі був збудований в рекордні строки, всього лише за три місяці. ”В основному, це за-слуга сільського голови п. Куцина, який є прикладом для інших голів”, – підкреслив Олексій Кінах.

Прокладено 3,2 км труби, проте, мешканцям доведеться за власний кошт проводити газопровід безпосередньо до будинків. ”Хоч газ і подорожчав, але все ж він набагато зручніший в користуванні ніж, наприклад, дрова”, – зауважив п ан Кінах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *