ОСТАННІ НОВИНИ

На завтрашньому засіданні виконкому говоритимуть про самочинне будівництво

|


На засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради, яке відбудеться завтра, 3 листопада, депутати розглядатимуть питання про самочинне будівництво у Львові. Про це повідомляє відділ громадських зв’язків Львівської міської ради.

Зокрема, Положення про порядок врегулювання питань самочинного будівництва у Львові подадуть на розгляд заступник міського голови Андрій Павлів та начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич. Також про виявлені факти самочинного будівництва у районах прозвітують голови районних адміністрацій.

Андрій Павлів і начальник управління економіки подадуть на розгляд виконавчого комітету новий проект рішення Про порядок залучення коштів інвесторів на розвиток соціальної інфраструктури Львова. Окрім того, начальник управління транспорту і зв’язку Микола Шкурган разом з юристами доповідатимуть щодо питання про встановлення базових станцій стільникового зв’язку.

Серед планових питань – виконання міського бюджету за 9 місяців цього року, а також організація стоянки автомобільного транспорту на вул. Скорини.

Також на засіданні виконкому начальник управління праці та соціального захисту Львівської міської ради Наталія Федорович поінформує про проведення громадських слухань із залученням громадськості, неурядових організацій щодо перебігу виконання «Програми створення у Львові універсально доступного середовища для людей з особливими потребами».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *