ОСТАННІ НОВИНИ

КПЛ ініціює створення Координаційної ради з питань підприємництва

|

Проект положення про Координаційну раду з питань підприємництва, розробником якого є КПЛ, скеровано сьогодні зранку на ім’я голови Львівської обласної держадміністрації Петра Олійника.

Як повідомляє прес-служба КПЛ, цей проект став наслідком робочої зустріч членів Комітету підприємців Львівщини з головою Львівської обласної державної адміністрації Петром Олійником. Тоді було досягнуто домовленості про формування при голові ЛОДА Координаційної ради з питань підприємництва, а для пришвидшення початку діяльності цього органу фахівці КПЛ розробили проект положення про Координаційну раду.

Основною метою створення цього громадського органу Комітет підприємців Львівщини вважає інформування голови ЛОДА про справжню ситуацію зі станом підприємництва в регіоні. КПЛ ініціює збір тих, хто не боїться говорити правду. «Ми вважаємо, що тільки тоді, коли люди говоритимуть владі правду – влада реально працюватиме», – зазначено у повідомленні.

КПЛ не має наміру керувати чи якось впливати на діяльність цього громадського органу. Вони пропонують, щоб Олійник особисто вибирав тих осіб, які увійдуть до складу Координаційної ради з питань підприємництва.

«КПЛ відомо, що при голові ЛОДА існує кілька інших громадських органів. Серед них – і Координаційно-дорадча рада з питань підприємництва. Проте, на думку членів КПЛ, цю структуру потрібно замінити новою громадською ініціативою, в основі якої є правда», – підкреслено у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *