ОСТАННІ НОВИНИ

«Опора» влаштує депутатам тарифний іспит

|

Представники громадянської мережі «Опора» завтра на сесії Львівської міської ради вручать депутатам звернення з проханням скасувати тарифи на послуги теплопостачання. «Опорівці» переконані, що позиція міських обранців у тарифному питанні свідчитиме про те, як вони захищають інтереси громади.

Якщо депутати не підтримають громадську ініціативу, «Опора» обіцяє через два тижні привести під міську раду обурених жителів.

Планують, що, окрім громадських організацій, тарифне питання на сесії порушуватиме депутат від БЮТу Теодор Дяків. Проте достеменно не відомо, які фракції готові його підтримати.

Представник ГМ «Опора» Тарас Гаталяк сказав, що зараз тривають консультації з фракцією «Наша Україна» і є надія, що вона підтримає ініціативу БЮТу. Натомість фракція «Пора» категорично відмовилася «спекулювати на питанні тарифів».

Нагадаємо, що в п`ятницю, 20 жовтня, міськвиконком затвердив нові тарифи на послуги централізованого опалення та підігрів води. Згідно з рішенням виконкому з 26 листопада львів’яни платитимуть за 1 гігакалорію (величина, у якій вимірюють споживання тепла) 182,7 гривень. Досі вони платили 80,36 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *