ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія не дозволила Миколі Одусі та Андрію Левику брати участь у прес-конференції щодо будинків на Соборній та Міцкевича?

|

Мерія не дозволила заступникові міського голови Львова Миколі Одусі та начальнику управління охорони історичного середовища Львівської міської ради Андрію Левику брати участь у сьогоднішній прес-конференції на тему «Будинки на Соборній, 14-15 та Міцкевича, 9 реставрують чи руйнують?». Принаймні саме до такої думки схиляється голова Ради товариства ЗАТ «Технопарк ЛЗТА» Юрій Ситник.

«У неділю ми отримали досить дивний дзвінок з прес-служби міського голови Львова Андрія Садового, під час якого нашому працівникові сказали, що участь цих працівників міськради у прес-конференції небажана. Що без згоди прес-служби так не можна чинити. Я так розумію, без згоди першої особи – міського голови – вони не повинні приходити на такі прес-конференції. Отримавши такий незрозумілий дзвінок, ми просто відмовилися від цього запрошення», – наголосив Юрій Ситник.

За його словами, позиція мерії щодо питання з будинками на Соборній, 14-15 та Міцкевича, 9 взагалі незрозуміла. «Можливо, там є якісь інші інтереси, які не дозволяють нам дійти до діалогу», – підкреслив голова Ради товариства ЗАТ «Технопарк ЛЗТА» Юрій Ситник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *