ОСТАННІ НОВИНИ

Студенти вимагають покращення житлових умов в гуртожитках

|

Cтуденти просять Міністерство освіти і науки України та Комітет з питань освіти та науки ВРУ вжити невідкладних заходів для забезпечення їх житлом. Це прохання викладено у резолюції, прийнятій на ІІІ міжнародній конференції органів студентського самоврядування, яка відбулася на базі Національного університету «Львівська політехніка».

Зокрема, представники Української асоціації студентського самоврядування, Всеукраїнської ради студентів, Всеукраїнської студентської ради при Міністерстві освіти та науки України та «Студентського братства» просять передбачити в державному бюджеті на 2007 рік кошти на реконструкцію вже існуючих гуртожитків та будівництво нових.

Студенти також вимагають покращення соціально-побутових умов проживання в гуртожитках.

Для подолання корупції в гуртожитках, на думку учасників конференції, поселення та виселення в гуртожитки має бути компетенцією лише органів студентського самоврядування. З ними також мають узгоджувати тарифи на проживання.

Участь у конференції взяло понад 130 студентів з 19 областей, які представляли 87 ВНЗ України. Міжнародний статус конференції забезпечили представники студентського самоврядування Республіки Польща.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *