ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова з’їдуться проктологи з усієї України

|

Завтра у Львові відкриється II-й з`їзд проктологів України. Урочисте відкриття заплановане на дев’яту годину ранку у готелі “Гетьман”. Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Проведення П з`їзду проктологів у нашому місті свідчить про повагу хірургічної громадськості України до тих здобутків, які має львівська проктологічна школа. Її створив професор В. Масляк у 1961 році.

У Львівській клініці колопроктології щорічно лікується до 1 500 хворих і виконується понад 1 200 оперативних втручань у пацієнтів з патологією ободової та прямої кишки. Клініка є центром підготовки спеціалістів-проктологів у західному регіоні України.

У Львові щорічно підвищують свою кваліфікацію на передатестаційних циклах та циклах тематичного удосконалення понад 200 лікарів, хірургів і проктологів. Науковими напрямками діяльності клініки є розробка і впровадження сучасних методів лікування хворих із запальними захворюваннями товстої кишки доброякісними та злоякісними пухлинами, патологією прямої кишки та періальної ділянки.

На курсі проктології навчаються лікарі-інтерни, а також клінічні ординатори і аспіранти. Працівники клініки беруть участь у багатьох загально-національних і міжнародних з`їздах та конференціях. Колектив клініки тісно співпрацює з асоціацією колопроктологів України, а також Росії і Польші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *