ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія пропонує політичним партіям Львова взяти шефство над парками міста

|

Міська влада пропонує політичним партіям Львова взяти шефство над міськими парками. Про це під час сьогоднішнього круглого столу на тему «Парки Львова: проблема їх утримання та шляхи покращення ситуації» повідомив прес-секретар комунальних підприємств Львова Тарас Чолій.

«Ми пропонуємо закріпити за парками шефство певних політичних партій, визначивши перед цим обсяг та специфіку робіт. Натомість кожна політична партія отримає можливість своєрідної реклами за рахунок зелених насаджень Львова. Йдеться не про експлуатацію парків, а про їхній догляд», – наголосив Тарас Чолій.

За словами директора ЛКП «Зелений Львів» Андрія Рожнятовського, сама ідея про те, щоб політичні партії доглядали за парками, – не нова. «Під час виборів про це йшлося, але реальних дій не було», – наголосив він. Представники політичних партій Львівщини висловили різні думки щодо такої пропозиції. Як наголосив заступник голови ЛМО ВО «Свобода» Андрій Химицький, не можна перекладати відповідальність за парки на політичні партії, цим мають займатися відповідні служби. Хоча молодіжна референтура ЛОО Конгресу українських націоналістів прибирає один з львівських парків уже не перший рік.

Таким чином, підсумував Тарас Чолій, міська рада сьогодні лише озвучила пропозицію щодо того, щоб політичні партії доглядали за парками, а тепер партії самі мають вирішувати, погоджуватися на це чи ні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *