ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий максимально прислухається до порад громадських організацій щодо тарифів на тепло

|

Андрій Садовий пообіцяв максимально прислухатися до пропозицій громадських організацій Львова з проблем підвищення тарифів на тепло. Про це він заявив сьогодні, 27 жовтня, по завершенню консультації щодо тарифів на послуги теплопостачання, яку мер Львова провів спільно з керівниками теплопостачальних підприємств міста, фахівцями Управління інженерного господарства та громадськими організаціями.

Під час засідання представники громадських організацій Львова таки навели аргументи щодо неправомірності дій міської влади з підвищення тарифів на послуги теплопостачання. «У нас відбувається суцільний обман, адже виконавчі органи навіть не дали розрахунків контрольної цифри холодної води, яку треба підігріти», – наголосив голова громадської організації «Львівська міська спілка захисту прав громадян» Сергій Компанієць. Окрім того, він висловив припущення, що до мера Львова не доходять протоколи громадських слухань з цього питання, та й влада сама порушує права громадян і «лізе в кишеню до споживача». «А за вашої пам’яті була влада, яка не порушувала права і не лізла в кишені споживачів? Я не знаю, можливо, раніше була така влада», – відповів на звинувачення Компанійця Андрій Садовий.

Також під час засідання депутатів Львівської міської ради Теодор Дяків наголосив на необхідності внесення певних змін-пропозицій до проекту рішення про тарифи. Якщо таких змін не відбудеться він пообіцяв вирішити це питання в судовому порядку.

У кінці обговорення міський голова пообіцяв прислухатися до порад громадських організацій Львова і наголосив на необхідності проведення подібних зустрічей. «Треба, щоб такі зустрічі стали системними і постійними не лише у питаннях тепла», – підсумував Андрій Садовий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *