ОСТАННІ НОВИНИ

У ралі «швидких» перемогла бригада з Житомира

|

Переможцем першого в Україні ралі карет швидкої медичної допомоги стала команда Житомирського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Про це «Львівському порталу» повідомив, головний лікар Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Богдан Ельяшевський.

«Переможцем «Галицького Медичного Ралі 2006» стала команда з Житомирського обласного центру екстреної медичної допомоги та медичних катастроф». Друге і третє місце зайняли бригади Головного Управління Охорони Здоров’я міста Києва», – розповів Богдан Ельяшевський. За його словами, володарі першого місця отримали мобільні телефони від салону «Менс», одного із спонсорів змагань. Окрім того, всіх учасників нагородили подяками від ГУОЗ у Львівській області та міського голови Львова Андрія Садового. «Всі учасники змагань ралі отримали медичну літературу, а призери 1-7 місця – ще й побутову техніку» , – наголосив головний лікар Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Також мер Львова подарував бригаді з Польщі, яка брала участь у змаганні, ювілейну монету 750-річчя Львова.

«Уже Київ та Житомир висловили бажання також проводити такі ралі карет швидкої медичної допомоги. Сподіваюся, що такі змагання стануть міжнародними. Ми запросимо гостей з Польщі і Чехії», – сказав Богдан Ельяшевський.

На сьогодні Львів уже запрошено на подібні ралі у Польщу і Чехію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *