ОСТАННІ НОВИНИ

Виконком зробив крок до реорганізації структури виконавчих органів міста

|

Мерія зробила ще один крок до реорганізації структури виконавчих органів Львівської міської ради. Сьогодні міськвиконком зібрався позачергово і затвердив Положення про районні адміністрації, департаменти, управління, відділи міської ради та їхні структури.

Як пояснив заступник начальника юридичного управління Мирослав Гавриляк, затвердження цих Положень є одним з етапів реорганізації структури виконавчих органів міста. Без них виконком не може затвердити новий штатний розпис, а з першого січня не може вступити в дію нова структура.

«Положення систематизують роботу адміністрацій та департаментів. Вони наводять лад у самій системі. Це той принцип, який я закладаю, щоб максимальна кількість повноважень йшла вниз, щоб люди на місцях більше працювали, несли більше відповідальності. Натомість міський голова виконував свою функцію – бути ідеологом у місті», – прокоментував важливість затвердження Положень міський голова Львова Андрій Садовий.

Утім поспіх при затвердженні Положень викликав сумніви в окремих членів виконкому, оскільки вони не встигли ознайомитися з пакетом документів. Після незначних дискусій за Положення проголосували всі члени міськвиконкому, за винятком одного, що утримався. Відтак 44 положення пройшли пакетом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *