ОСТАННІ НОВИНИ

У мерії стане на 59 чиновників менше

|

На думку міського голови Львова Андрія Садового, велика кількість працівників мерії уже давно не виправдовує себе. Відтак мер вирішив зробити ставку не на кількість, а на якість. У зв ’ язку з реорганізацією структури виконавчих органів Львівської міської ради, з січня нового року в Ратуші стане на 59 посад менше.

При цьому міський голова каже, що скорочуватимуть не конкретних людей, а зайві посади. Щодо осіб, які тепер їх обіймають, то, зі слів мера, їх захистить законодавство.

«Та кількість людей, яка сьогодні працює в мерії, не задовольняє громаду міста. Я думаю, що якщо їх буде менше, то робота буде організована краще. Головне, щоб працювали фахівці», – зазначив Андрій Садовий.

Думку міського голови про невиправдану кількість чиновників сьогодні на позачерговому засіданні виконкому підтримала начальниця управління житлово-комунального господарства Львівської міської ради Марія Желіско. Вона сказала, що не поділяє ідеї, щоб у голів райадміністрацій були аж три заступники. На її думку, їм цілком вистачить і одного.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *