ОСТАННІ НОВИНИ

Львівпоштамт не розіслав львів’янам листівки Громадського форуму Львова

|


Львівський поштамт не доставив львів’янам листівки з бланками заяв про перерахунок за послуги водопостачання та водовідведення, які намагався розіслати Громадський форум Львова та Асоціація платників податків. Про це повідомляє прес-служба Громадського форуму.

Як повідомляє ГФЛ, Громадський форум Львова та Асоціація платників податків хотіли розіслати львів’янам листівки з бланками заяв про перерахунок за послуги водопостачання і водовідведення, а також з докладними інструкціями, як досягти компенсацій за переплачені кошти через необґрунтований тариф. Згідно з угодою між представником Громадського форуму Львова та дирекцією Львівського поштамту, 24 та 25 жовтня у поштові відділення міста надійшли необхідні комплекти листівок, проте мешканцям Львова їх так і не доставили. Як стверджує Громадський форум, така затримка пов’язана з вказівкою “зверху” не розносити листівки у поштові скриньки львів’ян. Цю інформацію підтвердили результати проведеної форумом вибіркової перевірки поштових відділень № 8, що на вул. Мартовича, №60, що на вул. Наукова, № 66, що на вул. Сихівській.

Громадський форум Львова та Асоціація платників податків обіцяють з`ясувати причину таких дій Львівпоштамту. Наразі частину листівок уже рознесено львів’янам, а за завтра листоноші доставлять продукцію всім адресатам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *