ОСТАННІ НОВИНИ

46% львів’ян негативно ставляться до індустрії розваг, а 42% - позитивно

|

46% повнолітніх львів’ян негативно сприймають індустрію розваг, а 42% – позитивно. Такими є результати соціологічного опитування, проведеного фірмою «Соціоінформ» на замовлення обласної організації роботодавців у галузі індустрії розваг.

Як повідомив під час прес-конференції керівник «Соціоінформу» Олексій Антипович, опитування проводили у вересні цього року, а вибірка становила 800 повнолітніх респондентів.

Цікаво, що 60% учасників опитування не відвідували жодного з розважальних закладів.

Найактивнішими прихильниками дискотек, більярдних, нічних та комп’ютерних клубів і салонів гральних автоматів є молодь від 18 до 29 років, 72% якої люблять бувати в різних розважальних закладах. Що ж стосується її преференцій, то найбільш популярними є дискотеки та більярдні, а також комп’ютерні клуби. Натомість посидіти перед гральним автоматами воліють 7,75% респондентів.

Водночас опитування виявило ще одну цікаву тенденцію у ставленні жителів Львова до азартних ігор. На запитання про те, чи поліпшилося б ставлення жителів обласного центру до грального бізнесу, якби ці заклади сплачували до міського бюджету суттєві відрахування на суму 5 млн. гривень уже чверть респондентів відповіла позитивно, а при збільшенні суми до 25 млн. гривен число позитивно налаштованих збільшувалося аж до 51% респондентів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *