ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник будуватиме магістраль довкола Львова та до Бродів

|

Довколо Львова та зі Львова до Бродів має бути побудована чотирьохрядна транспортна магістраль. Про це ЗІК повідомила прес-служба Львівської ОДА з посиланням на голову ОДА Петра Олійника.

«Найвужчі місця для нас це Краківець-Львів, об’їзна дорога довкола Львова і ділянка зі Львова до Бродів, де траса з’єднується з транспортним коридором Берлін-Київ. Це мають бути чотирьохярдні транспортні магістралі. В той бік чотири ряди і в інший чотири. Це ми повинні побудувати. Обійти всі села, всі населені пункти, всі містечка на ділянках Краковець-Львів, Львів-Броди. Для цього нам потрібно близько 600 млн євро. Сьогодні ми будемо думати, як це робити, тому що лише Банк реконструкції та розвитку таких коштів не дасть. Є компанія «Трансмагістраль». Це консорціум, в якому беруть участь і приватні фірми, акціонерні товариства, а також держава Україна в особі Укравтодору. Ми, напевно, будемо відпрацьовувати модель концесійних доріг. Якщо ми вийдемо на відповідні рішення, то будемо мати дуже серйозні перспективи і завдяки чому реально інтегруємося в Європу», – зазначив П. Олійник

П. Олійник додав, що у тендерах на будівництво автомагістралей братимуть участь і українські фірми, які завоювали авторитет. «Я можу назвати таку одну фірму. Це донецька фірма, яка є дуже потужна» , – наголосив голова Львівської ОДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *