ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській області бракує лікарів

|

Щорічно у Львівській області залишається близько 200 вакансій для лікарів. Про це розповів начальник головного управління охорони здоров’я ЛОДА Ігор Герич .

За його словами, сьогодні простежують тенденцію надлишку лікарів у Львові, проте у районах Львівщини зовсім інша ситуація. «У Львівській області є 128 вакансій для лікарів, які з року в рік залишаються незаповненими. Загалом у районах області налічують 248 вакансій для лікарів. Перш за все це педіатри, терапевти, рентгенологи », – підкреслив він.

Отож, цьогоріч представники медичної сфери на 13-ому Ярмарку кар’єри, який проходить у Львові, уперше пропонують вакансії для лікарів у районах Львівщини. «На Ярмарку є десять головних лікарів із районних лікарень Львівщини», – підкреслив Ігор Герич. Окрім того, він розповів, що управління охорони здоров’я перш за все планує заповнити вакансії лікарями пенсійного віку. «Молодь важко запросити в далекі райони області, тому, можливо, ми заповнимо ті вакансії лікарями пенсійного віку, які погодяться працювати в області», – зауважив Ігор Герич. За його словами, наразі до всієї районної влади Львівської області надіслано листи щодо надання пільг лікарям, які прийдуть туди працювати. Райони готові надати такі пільги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *