ОСТАННІ НОВИНИ

USAID надаватиме Львівській області допомогу з поліпшення здоров’я сімей

|

26 жовтня о 13.00 у Будинку вчених відбудеться офіційне відкриття проекту агентства США (USAID) з міжнародного розвитку «Разом до здоров’я» щодо поліпшення планування сім’ї та репродуктивного здоров’я . Як повідомляють організатори, у відкритті проекту візьмуть участь заступник директора Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Пітер Арго, голова ЛОДА Петро Олійник, голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник та начальник Управління охорони здоров‘я ЛОДА Ігор Герич.

Новий проект працюватиме над тим, щоб зробити послуги з планування сім’ї та репродуктивного здоров’я більш доступними та якісними, такими, які відповідають сучасним міжнародним стандартам. Проект також планує широку просвітницьку роботу з жінками і чоловіками щодо важливості планування сім’ї та його переваг порівняно з абортами.

У рамках проекту передбачено співпрацю з фармацевтичними компаніями та аптеками, щоб зробити засоби контрацепції більш доступними для населення.

Окрім того, на церемонії відкриття проекту його організатори та Управління охорони здоров’я області підпишуть угоду про партнерство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *