ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник хоче звільнити директора «Львівських авіаліній»

|

Голова Львівської ЛОДА Петро Олійник домагається звільнення директора державного підприємства «Львівські авіалінії», повідомила прес-секретар голови ЛОДА Іванка Попович.

З її слів, 20 жовтня П. Олійник скерував лист міністрові транспорту та зв’язку України Миколі Рудьковському у якому повідомив про ситуацію, яка склалася у Державному авіапідприємстві „Львівські авіалінії” із заборгованістю з виплати заробітної платні працівникам і попросив розглянути питання щодо звільнення Олега Ковальчука з посади директора.

У листі зазначено, що «впродовж тривалого періоду на зазначеному підприємстві є заборгованість із виплати заробітної плати як перед працівниками, так і перед звільненими особами. Неодноразові перевірки, які проводила Територіальна державна Інспекція праці у Львівській області, Львівська міжрайонна транспортна прокуратура та інші інституції не дали позитивних результатів щодо погашення заборгованості».

Голова ЛОДА звертає увагу міністра на те, що за сприяння Львівської облдержадміністрації в вересні 2006 року Державна податкова адміністрація області відшкодувала авіапідприємству ПДВ на суму понад 500 тис. грн., однак заборгованість з виплати заробітної плати не тільки не зменшилась, а й зросла і станом на 01.10.06 становить 1млн. 102,0 тис. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *