ОСТАННІ НОВИНИ

Громадський форум оскаржуватиме нові тарифи на теплопостачання

|

Нові тарифи на теплопостачання, затверджені міськвиконкомом наприкінці минулого тижня, будуть оскаржувати. Громадський форум Львова вважає, що міська влада Львова, збільшивши вартість теплопостачання, зігнорувала думку громадськості та поставила населення в незручне становище.

ГФЛ переконаний, що новий тариф не базується на економічно обґрунтованих витратах і «узаконює марнотратство та зловживання посадовців». Крім того, процедура погодження нового тарифу, на думку форуму, відбувалася з численними порушеннями.

«За результатами перших трьох слухань інженерне управління не виконало своїх зобов`язань, через що було прийнято рішення провести четверті слухання. Натомість протокол третіх слухань, де зафіксовано таку вимогу, сфальсифіковано. Крім цього, громадськості досі не відомі результати перевірки КРУ, Держінспекції з контролю за цінами, не подано підсумків роботи робочої групи, створеної за розпорядженням міського голови, відсутні результати роботи спеціальної депутатської комісії», – зазначено у повідомленні ГФЛ.

Громадський форум Львова застерігає керівництво міста від спроб ігнорувати потреби мешканців та обіцяє зробити все можливе, щоб скасувати нові тарифи на теплопостачання.

Нагадаємо, минулої п’ятниці члени міськвиконкому проголосували за нові тарифи на послуги теплопостачання. Відповідно до цього рішення, з 26 листопада вартість однієї гігакалорії тепла зросте з 76 до 182 гривень.

Так, з листопада мешканцям двокімнатної квартири за обігрів помешкання доведеться платити 1167 гривень на рік, а трикімнатної – 1478 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *