ОСТАННІ НОВИНИ

Цьогоріч ВАТ «Галичфарм» отримало сертифікат національного зразка

|

З серпня цього року на базі ВАТ «Галичфарм» почали виготовляти чотири види ін’єкційних препаратів, які мають сертифікат національного зразка GMP. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції розповіла журналістам виконавчий директор «Галичфарму» Ольга Семеренко.

За її словами, наразі на «Галичфармі» налагоджено лише одну лінію такого виробництва, проте уже з січня 2008 року підприємство планує провести загальну реконструкцію, і тоді всі ін’єкційні препарати вироблятимуть саме на високому рівні.

«Поки що кожна країна, яка хоче купити нашу продукцію, проводить свою інспекцію стандарту GNP, під час якої встановлює, чи справді товар відповідає європейським стандартам. Якщо наша організація ввійде у національну інспекцію GNP, а ми вже готуємося до цього, то зможемо вийти на ринок медичних препаратів у Латвії», – зазначила Ольга Семеренко.

Як розповів директор з виробничо-технічних питань «Галичфарму» Ігор Семенюк, тепер на підприємстві за кожну хвилину виробляють 300 ін’єкційних ампул. Доступ до лабораторії з виробництва ін’єкцій має лише вісім спеціалістів, а все обладнання відповідає європейським стандартам.

Найближчим часом підприємство виготовлятиме ще два препарати, які нині перебувають на стадії розробки. Це «Фіадорон» та «Лофазан».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *