ОСТАННІ НОВИНИ

«Галичфарм» збільшить виробництво фітопрепаратів, мазей та гелів

|

Наступного року ВАТ «Галичфарм» планує удвічі збільшити продаж, а значить – і виробництво мазей, гелів та фітопрепаратів власного виготовлення. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції розповів журналістам директор з виробничих операцій корпорації «Артеріум», до складу якої входить «Галичфарм», Ігор Колодій.

«Цьогорічний результат роботи «Галичфарму» досить добрий. Однак уже наступного року ми сподіваємося вдвічі збільшити продаж мазей та гелів», – наголосив він.

За словами Ігоря Колодія, на підприємстві виготовляють досить унікальні фітопрепарати, які ефективно запобігають захворюванням. «Виготовлення фітопрепаратів – унікальна робота, у якій ми вбачаємо велике майбутнє», – підкреслив він. Також представник корпорації «Артеріум» наголосив, що найближчим часом організація планує вкладення досить значних інвестицій у виготовлення фітопрепаратів на «Галичфармі». «Поки що не знаю, якою точно буде сума, але це будуть надзвичайно великі цифри. Думаю, ми зможемо назвати їх наступного року. Окрім того, хочемо інвестувати також допоміжне виробництво», – наголосив Ігор Колодій.

Невдовзі «Артеріум» планує спрямувати свою діяльність на експорт продукції до Казахстану, Узбекистану, Білорусі та провести сертифікацію деяких ліків за національними стандартами GMP.

Наразі ВАТ «Галичфарм» є найбільшим українським виробником лікарських засобів на рослинній основі. Підприємство має повний цикл фітохімічного виробництва від екстракції рослинних субстанцій до випуску різних форм лікарських засобів. На «Галичфармі» виробляють розчини, мазі, сиропи, рідини, настоянки, таблетки. Окрім того, підприємство випускає лікарські засоби в ампулах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *